Dřevěná vkládačka s geometrickými tvary

Dřevěná vkládačka s geometrickými tvary

Vaše oblíbené zboží Dřevěná vkládačka s geometrickými tvary od známého výrobce ve slevě 480 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
480 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 2.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Ukažte dětem rozmanitý svět barev a tvarů. Dřevěná vkládačka ve tvaru šestiúhelníku zaujme každé dítě od 1 roku svým multifunkčním designem. Vkládačka obsahuje šest různých dílků, z nichž každý má svou speciální funkci: trojúhelník vydává zvuky, kříž má zrcadlo a další čtyři dílky mají barevné plexi, které přináší spoustu vizuálních podnětů. Děti během hry zábavnou formou objevují různé tvary a barvy, což podporuje jejich kreativní myšlení a smyslový rozvoj.

Rozvoj barevného a tvarového vnímání: Úkolem dětí je přiřazovat dílky ke správným otvorům a pojmenovávat barvy, což posiluje jejich schopnost rozlišovat a rozpoznávat různé barvy a tvary.

Podpora motorických dovedností: Děti se učí manipulovat s tvary a pečlivě je vkládat do správných otvorů, což rozvíjí jejich jemnou motoriku a koordinaci ruky a oka.

Multifunkční prvky: Každý dílek má svou unikátní vlastnost – některé vydávají zvuky, jiné mají zrcadlo či barevné průhledné prvky. Barevný kruh umožní dětem pozorovat efekty při míchání barev.

Interaktivní a naučná hračka: Díky různým texturám a vizuálním stimulům je tato vkládačka skvělým prostředkem k učení, podporuje zvídavost a praktické objevování světa.

Vkládačka je vhodná pro děti od 12 měsíců a přináší jim zábavný a vzdělávací herní zážitek.U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Udělejte si radost.

Popis produktu Dřevěná vkládačka s geometrickými tvary

  • Cena: 480 Kč
  • EAN: 6943478045439
  • Značka: Hape
  • Kategorie: Hračky a hry

Podobné produkty

Katapult

449 Kč

Dřevěná vkládačka s geometrickými tvary

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Hape

Dřevěná vkládačka s geometrickými tvary pocházející od značky Hape - tento produkt doručujeme v úžasné akci za 480 Kč. Podívejte se také na další položky v našem katalogu. Dopravné bez jakéhokoliv poplatku se nyní vztahuje na objednávky s minimální hodnotou Kč. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba