Baby Pomea - kufřík s panenkou Vanille a doplňky

Baby Pomea - kufřík s panenkou Vanille a doplňky

Velmi prodávaný produkt Baby Pomea - kufřík s panenkou Vanille a doplňky od top výrobce nyní za cenu 1849 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Na dotaz
1 849 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 2.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Vyrazte na dovolenou s panenkou Vanille a jejím krásným kufříkem! V této sadě najdete všechny potřebné doplňky – pyžamo, plenku, kojeneckou láhev, čepici a bryndáček, aby panenka byla připravena na každé dobrodružství. Její pružné textilní tělíčko umožňuje panenku polohovat jako skutečné miminko. Velikost (32 cm) je ideální pro malé dětské ruce. Obličej, ruce a nohy jsou vyrobeny z velmi měkkého vinylu, který je příjemný na dotek a má neutrální vůni. Krásný dárek pro děti již od 18 měsíců.

Obsah balení: 1 kufr, 1x panenka 32 cm (tělíčko z měkké látky a vinylová hlava, ruce a nohy), pyžamo, čepice, zavinovací kabátek, kalhotky, 1 pár bot, plenka, ubrousek, kojenecká láhev a bryndáček. Oblečení a panenku lze prát v pračce na 30°C. Rozměry kufříku jsou 29,5 x 20,5 x 8,5 cm.

Vstupte do světa panenek POMEA. Hru na maminky a tatínky s panenkami si teď mohou užít i malé děti již od 18 měsíců. Kolekce obsahuje panenky, oblečení, doplňky na procházky, na spaní, na jídlo, na péči nebo do koupele.Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Popis produktu Baby Pomea - kufřík s panenkou Vanille a doplňky

  • Cena: 1849 Kč
  • EAN: 3070900078666
  • Značka: Djeco
  • Kategorie: Hračky a hry > Hračky > Panenky, hrací sady a figurky

Podobné produkty

Baby Pomea - kufřík s panenkou Vanille a doplňky

Další produkty od výrobce

Djeco

Baby Pomea - kufřík s panenkou Vanille a doplňky pocházející od značky Djeco - toto zboží si můžete koupit za úžasnou cenu 1849 Kč. U nás nakoupíte vždy kvalitní zboží za bombastické ceny. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba