Sůl do koupele Lovely Strawberry

Sůl do koupele Lovely Strawberry

Oblíbený produkt Sůl do koupele Lovely Strawberry populárního výrobce nyní za cenu 49 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
49 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 2.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Ponořte se do světa ovocné svěžesti s koupelovou solí německé značky Bilou. Lovely Strawberry vás okouzlí svou osvěžující ovocnou vůní, která připomíná zralé, mražené jahody, doplněné o jemný nádech sladko-kyselého jablka a šťavnaté broskve. Každá koupel se tak promění v osvěžující a revitalizující zážitek, který rozjasní váš den a poskytne vám nezaměnitelný pocit pohody.

Tato koupelová sůl je vyrobena s ohledem na vaše pokožku i na planetu. Veganská receptura kombinuje přírodní ingredience s pečlivě vybranými esenciálními oleji a ovocnými extrakty, které zanechávají vaši pokožku jemnou, hydratovanou a krásně provoněnou. 

100% vegan
vyrobeno ve Švýcarsku
certifikace kvality

Složení: 
Maris Sal, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Parfum, Silica, Oryza Sativa Bran Oil, Fragaria Vesca Fruit Extract, Alcohol, Aqua, Ci 16255, Sodium Chloride, Sodium Sulfate

Vysypte obsah sáčku do koupele, ideálně přímo pod proud vody pro okamžité rozpuštění a uvolnění vůně. Uchovávejte mimo dosah dětí. Tento výrobek není potravinou! Uchovávejte na chladném a suchém místě.Čekáme, že tahle nabídka se zařadí mezi bestsellery. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Popis produktu Sůl do koupele Lovely Strawberry

  • Cena: 49 Kč
  • EAN: 4260595920077
  • Značka: bilou
  • Kategorie: Děti a kojenci

Podobné produkty

Sůl do koupele Lovely Strawberry

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

bilou

Sůl do koupele Lovely Strawberry od oblíbené značky bilou - tento artikl je v tento okamžik v právě probíhající akci za 49 Kč. Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Na vámi zadanou adresu budou BEZPLATNĚ dopraveny objednávky s hodnotou Kč a více. Udělejte si radost.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba