Oboustranné prkno k montessori houpačce 5v1 - pastelové barvy

Oboustranné prkno k montessori houpačce 5v1 - pastelové barvy

Levný a kvalitní produkt Oboustranné prkno k montessori houpačce 5v1 - pastelové barvy populárního výrobce za přívětivou cenu 1199 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Na dotaz
1 599 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 2.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Prkno 2v1 z kvalitní překližky, ošetřené transparentním lakem, s lezeckými úchyty v jemných pastelových barvách, dopřeje dětem při pohybových aktivitách spoustu zábavy. Prkno je totiž oboustranné a může být jak skluzavkou, tak lezeckou stěnou. Použití oboustranného prkna je velice univerzální. Díky lištám na obou koncích prkna 2v1 je snadno propojíte s montessori houpačkami z naší nabídky.

Toto prkno navíc umožňuje houpačku vzájemně propojit s Piklerové trojúhelníkem a vytvořit tak malé dětské hřiště přímo u vás doma, v dětském pokojí. Výškou umístění i natavením sklonu na Piklerové trojúhelníku se oboustranné prkno přizpůsobí každému dítěti. Při klouzání, šplhání, lezení a zdolávání překážek děti rozvíjí motorické dovednosti, koordinaci očí a rukou, logické myšlení, pohybové dovednosti i fantazii, děti se učí samy poznávat své schopnosti, míru odvahy, zdokonalují se, zvyšují si sebevědomí.

Proč vybrat toto oboustranné prkno:

Vyrobené z kvalitní překližky.
Oboustranné (2v1) - z jedné strany skluzavka, z druhé strany lezecká stěna s barevnými lezeckými úchyty.
Univerzální prkno - oboustranné prkno jednoduše položíte na montessori houpačku 5v1 značky ELIS DESIGN nebo eliNeli, s jeho pomocí je možné i vzájemně propojit montessori houpačku 5v1 s Piklerové trojúhelníkem.
Neutrální barvy - díky kombinaci přírodního dřeva s jemnými barvami je prkno vhodné pro holčičky i chlapce, do každého interiéru.
Kompatibilní prkno - oboustranné prkno je vhodným doplňkem k montessori houpačkám 5v1 z naší nabídky. S jeho pomocí vytvoříte malé domácí hřiště přímo u vás doma, v dětském pokoji. Pomocí oboustranného prkna můžete i vzájemně propojit montessori houpačkou s Piklerové trojúhelníkem.
Dohladka obroušené hrany - pro maximální bezpečnost při hře i pohybových aktivitách je povrch hladký, hrany jsou dohladka zabroušené.
Rozvíjí a zdokonaluje - prkno 2v1 ve spojení s montessori houpačkou z naší nabídky, promění pohybové aktivity v zábavu. Při klouzání a šplhání děti zdokonalují motorické dovednosti, logické myšlení, rozvíjí fantazii, pohybové dovednosti, poznávají své schopnosti, odvahu a zdokonalují se.
Bezpečná hračka pro kluky i holky - vyrobená z přírodních materiálů, k nátěru jsou používány bezpečné, netoxické, vodou ředitelné laky a barvy.

Parametry:

Rozměry: 78 x 33,5 x 5,1 cm.
Nosnost: 100 kg.
Materiál: překližka, lakovaná transparentním lakem.
Povrch: vrstva vodou ředitelného laku a vodou ředitelné barvy, vhodné a bezpečné pro děti.
Vhodné pro děti od 1 roku, které mohou prkno používat vždy jen pod dohledem dospělé osoby.

Toto prkno je určeno pouze pro domácí použití.Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Popis produktu Oboustranné prkno k montessori houpačce 5v1 - pastelové barvy

  • Cena: 1199 Kč
  • EAN: 8595701791392
  • Značka: ELIS design
  • Kategorie: Hračky a hry

Podobné produkty

Katapult

449 Kč

Oboustranné prkno k montessori houpačce 5v1 - pastelové barvy

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

ELIS design

Oboustranné prkno k montessori houpačce 5v1 - pastelové barvy značky ELIS design - toto zboží si můžete objednat extra výhodně za 1199 Kč. Ceny a dodací lhůty tlačíme stále dolů. Na vámi zadanou adresu budou BEZPLATNĚ dopraveny objednávky s hodnotou Kč a více. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba