Dětský batoh Deuter

Dětský batoh Deuter, Schmusebär kiwi-arctic

Levný a kvalitní produkt Dětský batoh Deuter, Schmusebär kiwi-arctic pocházející od značky ve slevě 1079 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 079 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 2.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Dětský jednokomorový batoh Schmusebär od firmy Deuter vaše ratolesti využijí při jakémkoliv výletu, ať už to bude na cestě do přírody, k vodě nebo jen tak po městě. Batoh Schmusebär disponuje skvělým designem s reflexním potiskem. Batoh má komfortně polstrovaná záda, polstrované ramenní popruhy. Prostorná hlavní kapsa, která pojme vše potřebné na výlet, se stahuje šňůrkou a je uzavíratelná pomocí víka s přezkou. Pod víkem je schovaná jmenovka. Po stranách má batoh dvě boční kapsy. Batůžek se dobře nosí díky hrudnímu pásu s menšími přezkami uzpůsobenými pro dětskou ruku.

Zádový systém typ: CONTACT™
Víko batohu: Pevné
Aktivita: Městská móda, multisport, lehká turistika, treking a turistika
Materiál: 600D Polyester
H2O systém: Nekompatibilní
Pláštěnka: Ne
Bederní pás: Ne
Držák na helmu: Ne
Rozměry: 33 × 21 × 15 cm
Hmotnost: 300 g
Objem: 8 l
Záruka: 24 měsíců

Legendární společnost Deuter vznikla v německém Augsburgu už v roce 1898, své batohy, spací pytle a doplňky tak vyrábí dlouhých 130 let. Za tu dobu získala nespočet zkušeností, a to i díky úzké spolupráci s nejlepšími horolezci historie. Hermann Buhl, Peter Habeler, Gerlinde Kaltenbrunner. Co jméno, to pojem. Právě poznatky sesbírané v těch nejnáročnějších podmínkách představují hlavní důvod, proč batohy Deuter vynikají prvotřídní kvalitou a funkčností.Pozor, počet kusů na skladě může být u akčního zboží omezen. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.

Popis produktu Dětský batoh Deuter, Schmusebär kiwi-arctic

  • Cena: 1079 Kč
  • EAN: 4046051115269
  • Značka: Deuter
  • Kategorie: Média > Knihy > Tištěné knihy

Podobné produkty

Dětský batoh Deuter, Schmusebär kiwi-arctic

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Deuter

Dětský batoh Deuter, Schmusebär kiwi-arctic od oblíbené společnosti Deuter - tento produkt posíláme s výjimečnou slevou za 1079 Kč. Podívejte se také na další položky v našem katalogu. DOPRAVA ZDARMA nyní i bez speciálního kupónu, pro objednávky nad Kč. Už se těšíte na svoji objednávku?

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba